en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Sea/Rail service – Nå kan vi akseptere gods som inneholder li-batterier!
25
Aug
25
Aug

Nordicon Sea/Rail service – Nå kan vi akseptere gods som inneholder li-batterier!

Nå kan vi akseptere gods som inneholder li-batterier!

Som vi informerte om tidligere i sommer har vi sett på muligheten for å akseptere forsendelser som inneholder Litiumbatterier i vår sea/rail service via Piraeus. Nå er vi endelig klare til å sette i gang!

For å sikre godkjennelse fra rederiene må bookingen med sertifikat sendes til oss minimum 14 dager før ETD. Sertifikat blir utstedt av SICIT (Shanghai Institute of Chemical Industry Testing Co. Ltd), og viser at godset ikke er klassifisert som farlig gods.

For pris og aksept – kontakt oss på railnorway@nordic-on.com

Kun 36 dager fra Kina til Norden

Vår sea/rail-løsning fra Kina til Norden via Piraeus, Hellas har utviklet seg til en stabil ukentlig service. Samlastningsgods hentes over hele Kina og leveres til vår hub i Yantian der våre direktekonsoller forsegles og sendes med tradisjonell sjøtransport til Piraeus.

Fra Piraeus blir enhetene transportert videre med tog gjennom Europa. Ved ankomst Oslo har våre sea/rail-enheter prioritert lossing, noe som gir oss en transittid på kun 36 dager.

For FCL kan vi tilby løsninger fra samtlige hovedhavner i Kina, med flere av ganger i uken.

Dere kan enkelt få fram all-in priser fra de fleste større steder i Kina via MyNordicon. Dersom stedet du ønsker frakt fra ikke finnes i kalkulatoren, kan dere kontakte oss, så løser vi det.

Vi i Nordicon ønsker dere en fin torsdag videre!