en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Sea/Rail service – Nu kan vi acceptera gods innehållande li-batterier!
25
Aug
25
Aug

Nordicon Sea/Rail service – Nu kan vi acceptera gods innehållande li-batterier!

Nu kan vi acceptera gods innehållande li-batterier!

Tidigare i sommar meddelade vi i ett av våra nyhetsutskick att vi kikade på möjligheten att kunna acceptera skeppningar innehållande Litiumbatterier i vår sea/rail service via Pireus. Efter lite välbehövlig semester så är vi klara att kicka igång!

För att säkerställa godkännande från rederi så behöver bokningen placeras till oss minimum 14 dagar före ETD. Certifikat utfärdat av SICIT (Shanghai Institute of Chemical Industry Testing Co. Ltd) som visar att godset inte är klassificerat som farligt gods måste medfölja bokningen.

För pris och accept – kontakta oss på railsweden@nordic-on.com v

Endast 36 dagar från Kina till Norden

Vår sea/rail-lösning från Kina till norden via Pireus, Grekland, har utvecklats till en stabil veckoservice. Samlastningsgods hämtas upp över hela Kina till vår hub i Yantian där våra direktkonsoler stängs för att skeppas ut med traditionell sjötransport till Pireus.

Från Pireus transporteras enheterna vidare med tåg genom Europa. Vid ankomst i Göteborg har våra sea/rail-enheter prioriterad lossning på Nordicon Terminals, vilket ger oss en transit på endast 36 dagar – lossat och klart!

För FCL så kan vi erbjuda lösningar från samtliga bashamnar i Kina med flertalet avgångar per vecka.

Via kalkylatorn i My Nordicon kan ni enkelt få fram all in-priser från de flesta större orter i Kina till Göteborg. Saknas just din ort, ber vi er att kontakta oss så löser vi pris på studs!