en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Sea/Rail service – Sikre deg plass etter Golden Week!
29
Sep
29
Sep

Nordicon Sea/Rail service – Sikre deg plass etter Golden Week!

Book nå for å sikre deg plass etter Golden Week

Det feires Golden Week i Kina fra 1/10 til 7/10, og store deler av logistikkvirksomheten er derfor stengt i denne perioden. Ettersom vi ser en økende etterspørsel etter vår sea/rail-løsning vil vi minne dere om å booke gods i god tid for å få plass på ønsket avgang.

Vi har alltid mulighet for håndtering av gods fra hele Kina til vår samlast terminal i Yantian. Denne fleksibiliteten gir flere muligheter for å få sendt varene fra avsender så tidlig som mulig, spesielt med tanke på eventuelle lock-downs i forbindelse med covid, eller andre utfordringer, vil dette være fordelaktig. For FCL kan vi tilby løsninger fra samtlige hovedhavner i Kina, med  flere avganger i uken. Ved FCL forsendelser er det bare å kontakte oss slik at vi kan sjekke opp mulige avganger for din forsendelse.

Nordicon holder nøye med på utviklingen i Kina for å kunne fortsette å tilby kortest mulige transittid.

Første avgang etter Golden Week

Closing China inland ports: 10/10
Closing Yantian: 14/10
ETD Yantian:  ETD 18/10
Vessel: CSCL MARS 069W
Transit: 36 days

36 dager til Oslo med Nordicon Sea/Rail

Nordicon sea/rail-service håndterer LCL fra hele Kina til vår hub i Yantian, der våre direktekonsoller forsegles og sendes med tradisjonell sjøtransport til Piraeus.

Fra Piraeus blir enhetene transportert videre med tog gjennom Europa. Ved ankomst Oslo har våre sea/rail-enheter prioritert lossing, noe som gir oss en transittid på kun 36 dager.

Ta kontakt med railnorway@nordic-on.com dersom du ønsker å booke, eller om du har andre spørsmål. Dere finner det siste tilbudet i kalkulatoren på MyNordicon.

Vi ønsker dere en fin ettermiddag!