en-US,en;q=0.5
News / Nordicon sea/rail service via Pireus – Unik importsamlastning med avgång varje vecka!
29
Mar
29
Mar

Nordicon sea/rail service via Pireus – Unik importsamlastning med avgång varje vecka!

Unik importsamlastning med avgång varje vecka

För att kunna erbjuda ett alternativ till vår railservice som normalt transiterar via Ryssland, har vi nu som enda samlastare lanserat en unik sea/rail service. Detta är vi såklart stolta över och vill gärna berätta mer om.

Hur gör vi?

Som vi berättade om i vårt nyhetsbrev i förra veckan så använder vi oss utav Yantian som hub. Valet av Yantian beror på att mycket av produktion i Kina är koncentrerad till Guangdongprovinsen samt att Shenzhen/Yantian i regel är oceanbåtarnas sista stopp i Kina innan de sätter kurs mot Europa.

Från Yantian skeppas containern till Pireus i Grekland, där den transporteras vidare med tåg. Containern går obruten hela vägen till Göteborg där den sedan lossas på vår terminal. 

Det ger oss minsta möjliga ledtid på endast 33 dagar till Göteborg!

Gods ifrån andra orter i Kina?

Vi erbjuder så klart upphämtning från alla större städer och orter, då denna service är skapad för att täcka hela Kina. Hittar du inte just din avlastningsort i offerten eller via My Nordicon, kontakta oss så ordnar vi fram ett bra pris.

Observera att transittiderna i offerten är beräknade från avsändarens dörr och kan således inte jämföras rakt över med en traditionell sjö-offert. Att boka EXW ifrån avsändaren är det snabbaste alternativet. Ni hittar EXW-priser i vår kalkylator med bara några klick!

FCL

I tillägg till veckovis samlastning av LCL-gods, erbjuder vi också FCL via denna service. Vid FCL har vi även möjligheten att segla från Shanghai med en transit på ca 36 dagar. Kontakta oss för att säkerställa din plats så snart som möjligt. 

Pris, plats eller bokning?

Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor kring denna nya service.

Maila din förfrågan/bokning till railsweden@nordic-on.com för att säkra din plats redan idag!