en-US,en;q=0.5
News / Nordicon sponsrar Halloween Shippis 28/10
13
Oct
13
Oct

Nordicon sponsrar Halloween Shippis 28/10

Nordicon sponsrar återigen Halloween Shippis

2013 var startskottet för Halloween Shippis i Göteborg när vi på Nordicon bestämde oss för att sponsra kvällen och slå på stora trumman. Vi dekorerade hela Valands glasveranda utmed avenyn, och hoppades att det skulle dyka upp lite kollegor i branschen – det gjorde det! Glasverandan blev fullknökad och det fortsatte att strömma in glada shippisar så Valand fick öppna upp nattklubben för att rymma alla gäster. Vilken fest det blev!

Sedan den dagen har den årliga “Halloween Shippisen” varit den mest välbesökta med hela 700 personer i snitt. Därför är det med förväntan vi välkomnar er i dörren på Valand den 28/10. Hur många kommer? Kommer vi att få plats?

Det är frivilligt att delta och alla som kommer till Shippis har ett eget ansvar att följa de riktlinjer som råder, precis som på vilken afterwork som helst. Känner man sig det minsta sjuk stannar man såklart hemma.

Nordicon kommer återigen att försöka fixa lite Halloween-känsla på Valand, se till att gästernas glas är fyllda, mingla runt och tjöta – ja ni fattar, det blir fest! Av de som vågar klä ut sig så kommer vi även i år att utse en vinnare som får ett fint pris och titeln läskigast i branschen.

Torsdag 28/10 är dagen, 17.30 öppnar vi dörrarna på Valand.

Kom till Halloween Shippis och festa loss med oss på Nordicon!