en-US,en;q=0.5
News / Nordicon tar över ECU Nordic’s verksamhet i Norden
24
Aug
24
Aug

Nordicon tar över ECU Nordic’s verksamhet i Norden

Nordicon tar över ECU Nordic’s verksamhet i Norden

Vi är glada över att kunna presentera ytterligare en stor nyhet för Nordicon gruppen, som tillsammans med ECU Worldwide stärker sin position i Norden.

Från den 1 september övertar Nordicon all verksamhet i ECU Nordic, som varit agent för ECU Worldwide under de senaste 15 åren. Sammanslagningen sker framför allt i Danmark där ECU Nordic är en betydande samlastare, men inkluderar även verksamheten i de övriga nordiska länderna.

Bolagens sammanslagning av volymer, kunder och erfaren personal stärker Nordicons utbud ytterligare och skapar nya möjligheter för oss att utvecklas framåt.

“Vi är otroligt glada över att ingå detta avtal med Mads Winther om att ta över ECU Nordic’s verksamhet. Våra gemensamma volymer kommer att skapa nya förutsättningar för att utveckla våra trafiker och fortsätta vår expansion i Danmark, säger Linus Ahlm, CEO Nordicon gruppen”

Vi ser fram emot nästa steg på vår resa då detta tillträde stärker vår position på marknaden som Nordens ledande neutrala samlastare. Tillsammans med ECU Worldwide är vi ”Stronger Together”

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor kring ovan.