en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Trucking levererar, nu reducerar Nordicon inrikesfrakten!
11
Jan
11
Jan

Nordicon Trucking levererar, nu reducerar Nordicon inrikesfrakten!

Nordicon Trucking kör så det ryker

Under de senaste månaderna har Nordicon Trucking trimmat såväl bokningssystem, hemsida, underleverantörer och oss själva, samtidigt som vi hanterat all last för Nordicon och Nordicon Terminals i egna system. Efter att ha klämt och känt, böjt och bänt är vi nu redo att gå ut med vår produkt mot marknaden!

Tillsammans med samarbetspartners och underleverantörer har vi skapat en rikstäckande inrikesprodukt, med lösningar från norr till syd, öst till väst. Genom vår kundwebb räknar ni enkelt fram priser, bokar transporter och följer upp era sändningar.

Låter detta intressant? Hör gärna av er så berättar vi mer om vad Nordicon Trucking kan erbjuda er verksamhet!

info@nordicontrucking.com
+46 (0)10 147 70 00

P.S. Kolla gärna in www.nordicontrucking.com

Nordicon reducerar inrikesfrakten för både import och export

I samband med lanseringen av Nordicongruppens nya inrikesprodukt har Nordicon kraftigt reducerat kostnaderna för upphämtning och utkörning vid både export och import. Ni kan enkelt räkna fram frakterna i My Nordicon och vi uppmuntrar er därför gärna att jämföra vad vi erbjuder med ert nuvarande upplägg.

Utöver konkurrenskraftiga priser skapar Nordicon Trucking även synergier med vår sjöprodukt, då vi tar ansvar från ax till limpa för att säkerställa en helhetslösning.

Tveka inte heller att höra av er till Petra Öman eller Mikael Nordblom för att diskutera flöden, där vi säkert kan hitta en reducerad taxa på någon del av frakten!.