en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Trucking – Neutral transportpartner på väg!
20
Oct
20
Oct

Nordicon Trucking – Neutral transportpartner på väg!

Nordicon är glada att kunna presentera nästa steg i vidareutvecklingen av Nordicon-gruppen, med vår satsning på en neutral fristående landtransportprodukt i Sverige.

Nordicon Trucking blir en fullt integrerad del av Nordicons verksamhet och vi kommer därmed att bredda vårt utbud av tjänster mot speditions och logistikmarknaden.

Nordicon Trucking

Nordicon AB har under många år varit den ledande neutrala sjösamlastaren i Norden samt inom terminaltjänster genom dotterbolaget Nordicon Terminals AB. Nu breddar vi vårt utbud av tjänster mot speditions- och logistikmarknaden ytterligare med lanseringen av vår neutrala inrikesprodukt, Nordicon Trucking AB.

Nordicon Trucking kommer erbjuda alla typer av landtransporter inom Sverige. Styrkan inom Nordicon-gruppen innebär att vi tillsammans med Nordicon Terminals kommer att erbjuda terminal- och omlastningstjänster, samt lagring till våra kunder.
 
Linus Ahlm, VD för Nordicon AB kommenterar den nya satsningen:
Vi är väldigt glada över att kunna bredda vårt utbud av neutrala tjänster till Sveriges speditörer som nu också kan boka inrikestransporter direkt med Nordicon ”One stop shop”. Jag är övertygad om att speditörerna kan uppnå en effektivare hantering genom våra kommande IT-lösningar samt fokus på hållbarhet, nu även på väg.”
 
Nordicon Truckings neutrala inrikesprodukt kommer att vara tillgänglig från januari 2024, men redan nu pågår ett intensivt förarbete för att stå redo när våra kunder vill boka med oss. Vi kommer under hösten att testköra och utvärdera våra samarbetspartners, affärssystem, samt jobba aktivt för att erbjuda en stabil inrikesprodukt för transport- och logistikbranschen. 

Vill du veta mer?

Med en nyfikenhet för nya smarta lösningar är vi övertygade att Johan kommer ge Nordicon Trucking det helhjärtade fokus som krävs för att få verksamheten att rulla.

Kontakta Johan för mer information och ta tillfället att diskutera hur Nordicons fristående inrikesprodukt kan gynna din verksamhet. 

Johan Andrup
CEO Nordicon Trucking AB
johan.andrup@nordicontrucking.com
+46 (0)10 147 70 01