en-US,en;q=0.5
News / Nu är den här – Nordicon Premium service från Shanghai till Göteborg med expresshämtning i Rotterdam!
25
Mar
25
Mar

Nu är den här – Nordicon Premium service från Shanghai till Göteborg med expresshämtning i Rotterdam!

Nordicon Premium service från Shanghai till Göteborg

Den senaste tiden har det varit stökigt på kontinenten med stora förseningar som följd. Containers anhopas på kontinenten 1-2 veckor och i värsta fall längre än så. Enligt information från rederierna kan situationen dessvärre bli än värre och långvarigare än förväntat. Därför lanserar vi en ny service där vi kringgår rederiernas feeder-service, för att själva ta ansvar för det sista benet till Göteborg.

Expresshämtning i Rotterdam! 

Vid ankomst till Rotterdam så arrangerar alltså Nordicon transporten till Göteborg. Containern prioriteras och expresslossning utlovas vid ankomst till vår terminal.

Till en början så kommer detta alternativ finnas tillgängligt från Shanghai till Göteborg. Premiumtillägget uppgår till USD 65 w/m och adderas på frakten.

Första avgången från Shanghai

Första avgång från Shanghai blir HMM ST Petersburg med sista bokningsdag 1/4.
Closing 7/4
ETD 13/4

Lite släpande datum för just denna avgången pga Tomb Sweeping Day i Kina.

En container till Rotterdam förutsätter att vi får tillräckligt volym. Vid händelse av låg fyllnadsgrad kommer bokningarna flyttas till vår ordinarie service till Göteborg.

Boka Nordicon Premium service

Informera era agenter/kontor att maila era bokningar till Ruka på ECU Worldwide i Shanghai: europe03-sha@ecuworldwide.com och nämn att det skall bokas på ”Nordicon Premium service to Rotterdam”,
men skicka gärna också ett mail till importsweden@nordic-on.com så kan vi följa upp det även från denna sidan, så här i början. 

Hör av er till Micke eller Raffa om ni har några frågor eller funderingar.

Trevlig fredag & helg!