en-US,en;q=0.5
News / Nu byter vi hub till Hamburg för vår export via kontinenten
31
May
31
May

Nu byter vi hub till Hamburg för vår export via kontinenten

Tillsammans med ECU Worldwide växer vi oss allt starkare, och med ECU Worldwides senaste förvärv av Fairtrade i Hamburg tar vi nu klivet att byta hub från Antwerpen till Hamburg för vår last via kontinenten. Det gäller ca 10% av Nordicons exportvolymer som går utanför vårt ordinarie direktserviceutbud.

Genom en kortare transit ner till Hamburg når vi fler closingar på plats och via Hamburg kommer vi att kunna erbjuda fler destinationer världen över, med kortare ledtider och bättre priser. Skiftet kommer att inledas under vecka 23 och under övergången kommer vi att se över frakterna, men inte bara till destinationer via Hamburg, utan till alla destinationer! Nuvarande exportoffert kommer därför förlängas tom ETD 9/6, därefter kommer vi med en rykande färsk offert med vässade frakter. 

ECU Worldwide i Hamburg sitter nu på spetskompetens och är redo för våra volymer. Nordicon är övertygade om att vi kommer kunna erbjuda en snabbare, mer flexibel och kostnadseffektivare service via vår nya hub i Hamburg.

Christian & Jessica hanterar din bokning

Har ni några funderingar kring vårt utbud via kontinenten så sitter Christian och Jessica redo att hantera era förfrågningar och bokningar!

Första avgången via Hamburg från Göteborg:
Closing 8/6 11:30
Avgång från Göteborg 9/6

Ni hittar er senaste offert i My Nordicon. Schedules via Hamburg publiceras på vår hemsida under veckan. 

Uppdaterade lokala kostnader på våra exportdestinationer i My Nordicon

De lokala kostnaderna på destination har uppdaterats och finns nu tillgängliga i My Nordicon. Vi har implementerat ca 100 hamnar/städer för vår exportservice och kommer att utöka allt eftersom.

Ni hittar kostnaderna under Miscellanious – Local charges.

Tveka inte att höra av er om ni saknar något hamn/ort, så kikar vi på det. Saknar ni inloggningsuppgifter till portalen ber vi er att mejla sales@nordic-on.com så löser vi nya ögonblickligen.