en-US,en;q=0.5
News / Nu lanserar vi My Nordicon Spot Quotes!
13
Jun
13
Jun

Nu lanserar vi My Nordicon Spot Quotes!

IT-utveckling i My Nordicon – vi presenterar Spot Quotes!

Under 2023 lanserar Nordicon ett gäng nya IT-verktyg i vår portal My Nordicon, för att effektivisera vardagen för er kunder när ni bokar med oss. Först ut är ”Spot Quotes”.

Spot Quotes baseras på ett internt verktyg för vår operativa personal med alla samlade offerter att utgå ifrån, vilket gör arbetet med fraktförfrågningar mer effektivt. Därmed kommer vi att kunna leverera ännu snabbare offerter till er kunder men detta innebär även ytterligare förbättringar som vi hoppas att ni skall gilla.

Skillnaden ni kommer att uppleva är följande:

  • Varje fraktförfrågan kommer nu med en referens, både i My Nordicon och de som skickas ut av våra säljare. Denna referens ska användas vid bokning för att enkelt kunna koppla bokning till rätt fraktförfrågan/offert.
  • Du kan enkelt boka din sändning direkt från offerten som visas i mejlet. Genom att trycka på ikonen som ser ut som till höger, och vips kommer du till bokningsläget i My Nordicon.
  • Offerten bifogas även i excelformat för de som tycker den hanteringen är smidigare. Den ändrar utseende och layout en smula, och erbjuder tydligare och mer överskådlig information.
  • Alla genererade offerter sparas på My Nordicon under ”My Quotes” med olika spot quote-nummer. Allt du behöver göra är att plocka upp en spot quote för att boka upp den. Om du vill fylla på med mer information om sändningen finns det möjlighet till det.
  • Vi samlar all relaterad dokumentation som ni kunder skickar till oss i vårt system, kopplat till quoten, vilket sparar ytterligare tid.

Vi hoppas att ni skall se flera fördelar med denna utveckling. Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor.

Till hösten kommer fler IT-verktyg att lanseras, håll utkik efter dem!