en-US,en;q=0.5
News / Nu utökar vi vår railservice med regelbundna blocktåg!
04
Feb
04
Feb

Nu utökar vi vår railservice med regelbundna blocktåg!

Nordicon + Blocktåg = Sant

Benämningen blocktåg kommer upp oftare nu för tiden, men vad är det egentligen och vad innebär för våra kunder?

Blocktåg innebär att Nordicon hyr ett helt tåg-set direkt av en tågoperatör. Ett eget dedikerat tåg där Nordicon förfogar över hela kapaciteten och erbjuder alla 50×40’ platser.

Med blocktåg kan vi undvika förseningar då vi ges prioritet till skillnad från med den offentliga tågservicen (public trains). Detta ger oss även bättre kontroll i informationsflödet, tillgång till bättre priser och snabbare transittider.

Nordicon har under åren utvecklat sin tågservice till att bli en av Nordens absolut största på marknaden, och med de volymer vi nu kontrollerar har vi möjligheten att starta en regelbunden service med egna blocktåg. Under våren är målet att ha ett eget blocktåg varje vecka från Kina till Sverige. Detta innebär en stor fördel för våra kunder, och även för Nordicon då vi kan erbjuda en förstklassig service.

Första avgång är planerad i början på mars, då vi kommer erbjuda ett blocktåg varannan vecka för att senare utöka till veckoservice. Inom kort kommer ni att hitta priser och avgångar i My Nordicon.

Vill du ha en plats på vårt blocktåg?

Mejla din förfrågan/bokning till railsweden@nordic-on.com för att säkra din plats redan idag.

Kontakta petra.oman@nordic-on.com om du vill veta mer om utvecklingen av denna unika service.


Vi på Nordicon önskar er trevlig fredag och helg!