en-US,en;q=0.5
News / Ny direktservice från Istanbul!
20
Jun
20
Jun

Ny direktservice från Istanbul!

Import från Istanbul? Nu kan du boka din LCL på sjö med Nordicon

Efter att vi varit i kontakt med flertalet av er kunder, kan vi konstatera att det finns ett stort intresse på marknaden för en importservice från Turkiet. Nordicon har nu nöjet att meddela att vi lanserar en ny direktservice från Istanbul till Göteborg!
 
Inledningsvis kommer vi att erbjuda en fortnightly service, för att gå över till en förmodad veckoservice efter sommaren. Vi kommer att använda oss av Sealands service via Bremerhaven, vilket ger oss en transit på 26 dagar till Göteborg.
 
Första avgången seglar under vecka 28 och än finns det plats kvar!

Closing 7/7
ETD 12/7
ETA GOT 7/8
 
Sjöfrakten från Istanbul till Göteborg kommer att ligga på runt 50 USD w/m och uppdaterad offert för juli kommer att skickas ut i slutet på nästa vecka.

Ett mer hållbart alternativ 

Nordicon jobbar aktivt för att hitta en mer hållbar väg framåt. Vi ser att det är många som vill utmana den konventionella vägen att ta hem gods från Turkiet med bil för att minimera sin miljöpåverkan. Den lägre frakten i kombination med en mer hållbar transport, kommer förhoppningsvis få många av er att testa vår nya direktservice.

Enligt våra beräkningar reducerar sjötransporten ditt CO2 utsläpp med 90%, jämfört med biltransport från Istanbul till Göteborg.