en-US,en;q=0.5
News / Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcast app!
07
Dec
07
Dec

Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcast app!

Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcast app!

Tredje säsongen av podcasten Containers & Entertainers är igång och idag hittar ni ett rykande färskt avsnitt i er podcast app som ni inte vill missa!

“Coronakrisens konsekvenser – från rederi till konsumenter”

Nu tar vi ett grepp om hur den globala coronakrisen har påverkat oss i Sverige med samhällsekonomiska konsekvenser för såväl industrin som oss konsumenter, och naturligtvis vår egen bransch med rederierna i spetsen. Hur kommer följderna av varubrist, extrema fraktkostnader och återkommande förseningar att påverka logistikkedjan i framtiden? Kan begrepp som ”just in time” vara ett minne blott och kommer efterfrågan av lager nära tillverkning och konsument att vara framtidens melodi?

Vart är marknaden på väg och hur agerar marknadens aktörer just nu? I detta avsnitt av Containers & Entertainers får vi stifta bekantskap med Johan Trouvé, CEO Västsvenska Handelskammaren som gästar vår podcast. Johan har en bakgrund inom transportbranschen och har sedan 2009 ägnat sin tid åt att främja företagsklimatet i Västsverige. Johan sitter även som styrelsemedlem i Transportstyrelsen.

Vi bjuder på ett avsnitt packat med både kunskap och spekulationer om framtidens marknad och logistik, blandat med några anekdoter och garv i vanlig ordning!

Vi finns där poddar finns, så lyssna nu i valfri podcast app

Ps. Glöm inte att prenumerera så du inte missar ett avsnitt

Följ med bakom kulisserna på Instagram

Ni hittar oss här >>  @containers_and_entertainers