en-US,en;q=0.5
News / Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcast app!
31
Mar
31
Mar

Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcast app!

Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcast app!

Fjärde säsongen av podcasten Containers & Entertainers är full gång och idag hittar ni ett rykande hett avsnitt i er podcast app.

“IT-säkerhet – Hur skyddar man sig mot global kriminalitet i biljonklassen?”

Ett av vår bransch största framtida hot är de alltmer växande IT-attackerna, där bolag blir bestulna på information och pressas på pengar. Prognosen för den globala kostnaden orsakad av IT-kriminalitet beräknas är 2025 till hissnande 10,5 biljoner USD, och redan 2017 passerade omsättningen den globala droghandeln.

Är de flesta transportbolag naiva i denna fråga, hur skall bolagen skydda sig i framtiden och till vilken kostnad? I detta avsnitt av Containers & Entertainers tar vi oss an IT-säkerhet tillsammans med Magnus Carling som är CISO för Stena koncernen.

Vår gäst ger oss sin expertis i ämnet och bjuder även alla lyssnare på en checklista för att se över bolagets IT-säkerhet. Behöver man verkligen vara bäst i klassen eller räcker det att man ”springer snabbare än sina konkurrenter när björnen kommer”?

Kanske kan detta avsnitt vara skillnaden mellan framgång och kraschlandning för ditt bolag i framtiden, så ta dig tid att lyssna på detta avsnitt!

Vi finns där poddar finns!
Följ C&E på Instagram

Ni hittar oss här >>  @containers_and_entertainers