en-US,en;q=0.5
News / Organisationsförändringar på Nordicon från den 1 mars
27
Feb
27
Feb

Organisationsförändringar på Nordicon från den 1 mars

Rafael och Mikael har arbetat sida vid sida under många år och tillsammans har de utvecklat Nordicons import till att bli marknadsledande och det självklara förstahandsvalet för många av er kunder!

Det kommer gälla även fortsättningsvis, fast nu med med något nya och förtydligade ansvarsområden.

Mikael Nordblom tillträder som Import Manager

Mikael har arbetat på Nordicon sedan 2007 och haft rollen som Import Operation Manager de senaste 8 åren.

Mikael är en nyckelspelare av rang och det är därför med stor glädje vi kan meddela att Mikael nu tar ett kliv upp och tar ett helhetsansvar för Nordicons importavdelning, som Import Manager.

Rafael, som också kommer att tillträda ett nytt ansvar, kommer att arbeta vid Mikaels sida och vara fortsatt involverad i utvecklingen av importen och stötta Mikael vidare in i sin nya roll.

Rafael Sauce blir Sales Manager

Rafael har som ansvarig för importen lagt en stor del av sin tid på försäljning, därför faller det sig helt naturligt att Rafael nu träder in i försäljningen på heltid och axlar hela  ansvaret för försäljning av Nordicons samtliga produkter.

Rafael kommer med sin gedigna erfarenhet och kompetens att strukturera och driva försäljningsarbetet hos Nordicon i Sverige, men han kommer såklart alltid att vara involverad i importprodukten, som ligger honom varmt om hjärtat.

Mohamed Abdulkadir som arbetat med försäljning en tid kommer att arbeta tätt tillsammans med Rafael ute på fältet.


Vi är övertygade om att denna förändring ökar tydlighet och fokus på att utveckla respektive område och stärka Nordicon som bolag i vår ambition att leda samlastningen i Sverige och Norden.

Har ni några frågor eller funderingar får ni mer än gärna kontakta Mikael eller Rafael