en-US,en;q=0.5
News / Podcasten Containers & Entertainers är tillbaka med ett nytt avsnitt!
07
Oct
07
Oct

Podcasten Containers & Entertainers är tillbaka med ett nytt avsnitt!

Podcasten Containers & Entertainers är tillbaka med ett nytt avsnitt!

Ni har väl inte missat att lyssna på podcasten Containers & Entertainers? Idag släpper det ett rykande färskt avsnitt där Linus och Peter avslöjar allt om Nordicons globala agentbyte!

“Nordicon’s byte till ECU som globalt nätverk var en noggrann strategisk plan”

Nordens ledande samlastare Nordicon genomgår sin största förändring någonsin, genom att byta globalt nätverk till ECU Worldwide. Kanske får denna förändring större konsekvenser på den globala samlastningsarenan än det vi kan ana här uppe i Norden?

Linus och Peter avslöjar sanningen bakom besluten och varför Nordicon nu tar ett nytt kliv i historien. Varför blev ägarna osäkra på GCA nätverket som varit en nyckel till deras framgång under så många år, och varför ville ECU Worldwide köpa in sig i Nordicon?

Efter att de signerat sitt nya partnerskap med ECU Worldwide gick Nordicon vidare med att köpa Nordistic´s verksamhet, ECU’s gamla agent i Norden, och stängde därmed alternativen för gamla agenter att finna nya neutrala alternativ i Norden.

Häng med på Linus och Peters berättelse om hur rykten och turbulens fick dem att starta en strategisk plan för att bli en del av ECU Worldwide. En sak är i alla fall säker, Nordicon nu står starkare än någonsin med världens ledande samlastningsnätverk i ryggen.

Vi finns där poddar finns, så lyssna nu i valfri podcast app

Ps. Glöm inte att prenumerera så du inte missar ett avsnitt!

Följ med bakom kulisserna på Instagram

Ni hittar oss här >>  @containers_and_entertainers