en-US,en;q=0.5
News / Tack för 2020!
21
Dec
21
Dec

Tack för 2020!

Tack för 2020!

Bästa kunder och samarbetspartners,

Då börjar året 2020 att lida mot sitt slut och jag är övertygad om att vi alla kommer att minnas det som ett speciellt år.
Vi har tillsammans klarat av stora utmaningar med hemmakontor och periodvis en extremt hög arbetsbelastning. Därför vill jag börja med att hylla Nordicons personal som arbetar hårt med att serva er kunder även under de svåraste omständigheterna. Coronapandemi till trots, så lägger vi på Nordicon-gruppen ett av våra bästa år bakom oss.

Våra LCL volymer har fortsatt att växa och vi har startat flera nya samlastningstrafiker till och från Norden. Vår rail-produkt har verkligen legat rätt i tiden och vuxit med flera 100 procent under året. Även på terminalsidan har vi sett stora förändringar och Nordicon Terminals har sett dagens ljus. Med en ny tilsatt VD och nya lokaler i närhet av Göteborgs Hamn, har vi fått ett otroligt lyft och skapat förutsättningar för fortsatt utveckling.

Som en följd av de effekter Coronapandemin har gett oss under 2020, så bevittnar vi nu de största marknadsförändringar under flera decennier världen över och med säkerhet så kommer även 2021 att bli ett turbulent år, med stora krav på oss alla i logistikkedjan.

Vi på Nordicon ser fram emot dessa utmaningar och känner oss väl rustade för att fortsätta vår utveckling och stärka erbjudandet till er kunder även under dessa tider. Stort tack för er support under det gånga året och i framtiden. Ni är världens bästa kunder!

Önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Linus Ahlm
CEO Nordicon Group

Nordicon Cares

Nordicon Cares är samlingsnamnet på vår satsning och ambition att stödja olika samhällsnyttiga projekt med individen i fokus.

De projekt vi väljer att delta i, vill vi även skall engagera vår personal samt uppmuntra våra affärskontakter att gå i samma riktning.

Vi hoppas att årets julklapp från Nordicon skall glädja våra kunder då vi valt att satsa på något som ligger oss varmt om hjärtat!

Då vi inte kan besöka er i år har julklappen skickats via post och bör når er senast imorgon.

Nordicon Santa – Ett kärt återseende!

Minns ni Nordicons egna tomte som härjade runt i världen? Det var ett tag sedan vi hörde från honom då han valt att åka på rensafari men nu har vi fått en hälsning som vi vill dela med er.

Se filmen här >

Ni kan även se av alla tidigare avsnitt på vår youtube-kanal under julledigheten.

Så luta er tillbaka och njut!