en-US,en;q=0.5
News / Tack för 2021!
23
Dec
23
Dec

Tack för 2021!

Tack för 2021!

Bästa kunder och samarbetspartners,

Då har vi snart lagt ett nytt unikt år till handlingarna. Som vi alla vet så har logistikbranschen stått inför de största utmaningarna under flera decennier. En fortsatt coronakris med ökade godsflöden och brist på utrustning och kapacitet har lett till skenande priser och otroliga utmaningar med logistiken av godsflöden. Vem kunde väl tro att vår bransch skulle se ut så här bara för några år sedan. Som om inte detta skulle vara nog, så har Nordicon under året bytt globalt agentnätverk och ingått ett långsiktigt strategiskt partnerskap med ECU Worldwide, världens ledande neutrala samlastningsnätverk.  
.
Vi har tillsammans klarat av stora utmaningar med ökade volymer, platsbrist, byte av agentnätverk och extremt hög arbetsbelastning som följd. Därför vill jag börja med att hylla Nordicon’s personal som arbetar hårt med att serva er kunder även under de svåraste omständigheterna. Situationen till trots, så har Nordicon-gruppen klarat av att presentera ett fantastiskt resultat för 2021

Våra LCL volymer har fortsatt att växa och vi har startat flera nya samlastningstrafiker till och från Norden. Vår rail-produkt har verkligen legat rätt i tiden och fortsatt att växa. Även på terminalsidan har vi sett stora förändringar och Nordicon Terminals fortsätter att växa med nya terminalytor.

Vi förväntar oss att 2022 kommer att bli ytterligare ett turbulent år, med stora krav på oss alla i logistikkedjan. Vi på Nordicon ser fram emot dessa utmaningar och känner oss väl rustade för att fortsätta vår utveckling och stärka erbjudandet till er kunder även under dessa tider. Stort tack för er support under det gånga året och i framtiden. Ni är världens bästa kunder!

Önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Linus Ahlm
CEO Nordicon Group

Öppetider under Jul och Nyår

Nordicon håller stängt 24/12 och 31/12.

Däremellan finns vi på plats precis som vanligt!