en-US,en;q=0.5
News / Unik importsamlasting med avgang hver uke!
29
Mar
29
Mar

Unik importsamlasting med avgang hver uke!

Unik importsamlasting med avgang hver uke

For å kunne tilby et alternativ til vår rail service som normalt passerer via Russland, har vi nå, som eneste samlaster, lansert en unik sea/rail service. Dette er vi selvfølgelig stolte av og vil gjerne fortelle deg litt mer om.

Hvordan gjør vi det?

Som vi skrev i vårt nyhetsbrev forrige uke, bruker vi Yantian som et knutepunkt. Valget av Yantian skyldes at mye av produksjonen i Kina er konsentrert i Guangdong-provinsen og at Shenzhen/Yantian vanligvis er oversjøbåtenes siste stopp i Kina før de setter kursen mot Europa.

Fra Yantian blir containerne fraktet til Pireus i Hellas, hvorfra de kjøres videre med tog hele veien til Oslo.

Det gir oss kortest mulig ledetid, kun 33 dager til Oslo!

Gods fra andre steder i Kina?

Selvfølgelig tilbyr vi også henting fra alle større byer og tettsteder, da denne tjenesten er laget for å dekke hele Kina. Om du ikke finner eksakt origin i tilbudet eller via My Nordicon,  kan du kontakte oss slik at vi kan avtale en god pris.

Vær oppmerksom på at transittidene i tilbudet regnes fra avsenderens dør og dermed ikke kan sammenlignes direkte med et tradisjonelt sjøtilbud. Booking av EXW fra avsender er det raskeste alternativet. Du finner EXW-priser i vår kalkulator med bare noen få klikk!

FCL

I tillegg til ukentlig samlasting av LCL-varer, tilbyr vi også FCL gjennom denne servicen. Ved FCL har vi også mulighet til å seile fra Shanghai med en transitt på ca 36 dager. Ta kontakt for å sikre deg plass så snart som mulig.

Pris, plass eller booking?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om den nye servicen. Send din forespørsel/booking på e-post til railnorway@nordic-on.com for å sikre deg plass i dag!