en-US,en;q=0.5
News / Vi har ett reslutat i Raffas EM-tips!
22
Jun
22
Jun

Vi har ett reslutat i Raffas EM-tips!

Raffas eminenta EM-tips!

Vår Import Manager Rafael Sauce är en av de som vi skulle räkna till den som toppar listan över fotbollstokiga på Nordicon, och därför fick han äran att sätta upp ett EM-tips på 12 utvalda matcher under gruppspelet. Glädjande för oss så var det väldigt många som ville vara med och försöka slå Raffa på fingrarna med sin bollkunskap. Men hur gick det då?

Raffa har ordet

Först och främst så vill jag bara säga att vi har ett gäng kunder som uppenbarligen är bättre än mig på att tippa, då jag endast hade 7 rätt. JAG SER MIG BESEGRAD!

Annars så har det ju varit lite ömsom vin ömsom vatten nu när gruppspelet snart är färdigspelat. Redan i andra matchen kom en storskräll när Finland slog Danmark med 1-0, även om det kom att överskuggas av det som hände Christian Eriksen, som får en att förstå att det faktiskt finns viktigare saker i livet än fotboll.

Vad gäller Sveriges första match mot Spanien så var det ju inte direkt något skönspel från vår sida (Sveriges alltså 😊), men det delas ju inte ut några skönhetspoäng och vi hade ju faktiskt kunnat komma undan med tidernas rån om Isak hade suttit sin chans eller om Berg inte missat öppet mål.. Sedan gick det bättre mot Slovakien där vi tog en viktig 1-0 seger, vilket gör att vi redan är klara för åttondelsfinal. Men förlust mot Polen på onsdag gör att vi kan få möta antingen Belgien eller Holland, vilket vi gärna undviker.

I övrigt så tuffar Italien och Belgien på, med idel segrar medan mitt kära Spanien har mycket bollinnehav men svårt att göra mål, och det är ju trots allt det som fotboll går ut på. Sen är det kul att återigen se publik på matcherna vilket såklart höjer stämningen på ett fantastiskt sätt.

Vilka jag tror vinner EM? Antingen Belgien eller Frankrike.

Nu hejar vi fram Sverige till seger på onsdag!

Tips resultat

11/6   Turkiet – Italien  = 2
12/6   Danmark – Finland  = 2
12/6   Belgien – Ryssland = 1
13/6   England – Kroatien = 1
14/6   Spanien – Sverige = X
15/6   Frankrike – Tyskland = 1
15/6   Ungern – Portugal = 2
16/6   Italien – Schweiz  = 1
17/6   Danmark – Belgien = 2
17/6   Holland – Österrike = = 1
18/6   England – Skottland = X
18/6   Sverige – Slovakien = 1

Utslagsfråga: Hur många mål görs i dessa 12 matcher? 21 st

Solklara vinnare!

En trio kammade hem tipset med fantastiska 9 rätt var och dessutom skarpa gissningar på utslagsfrågan! Tätt följda av en hel drös på 8 rätt, så det var många som lyckades slå Raffa i hans egna tips. Riktigt bra tippat!

Vi vill gratulera:
Adam Johansson, Schenker AB
Stefan Lindén, GLC Flytt AB
Anki Svensson, Greencarrier Freight Services Sweden AB

Ni kommer att bli kontaktade inom kort för leverans av Nordicon´s picknickkorg smäckfull med goa sommarprylar!


Tack till alla som deltog! Nya chanser att tävla kommer såklart i höst.

Vi på Nordicon önskar er alla en go sommar!